Laden...

Bijwonen uitspraak in hoger beroepszaak Twentse ex-neuroloog op 18 juni 2015

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Arnhem-Leeuwarden > Nieuws > Bijwonen uitspraak in hoger beroepszaak Twentse ex-neuroloog op 18 juni 2015
Arnhem , 05 juni 2015

Het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden doet op donderdag 18 juni om 10.00 uur uitspraak (en wijst daarbij een tussen- of eindarrest) in de hoger beroepszaak van de verdachte Twentse ex-neuroloog Ernst J. De uitspraak vindt plaats in het Arnhemse Paleis van Justitie.

Aanmelden media en andere belangstellenden

Media en andere belangstellenden kunnen zich tot uiterlijk woensdag 17 juni (12.00 uur) aanmelden bij de afdeling communicatie van het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden. Dat kan, bij voorkeur, per email via communicatie.hof-arle@rechtspraak.nlof telefonisch via 088-3611078.

Poolregeling

Voor het maken van radio- en televisieopnames geldt een poolregeling. Dat betekent dat een omroep toestemming krijgt beeld- en geluidsopnames van de uitspraak te maken. Die omroep fungeert als pool voor het afstaan van opnames aan andere audiovisuele media.

Media die gebruik willen maken van de poolregeling, worden verzocht zich ook uiterlijk woensdag 17 juni (12.00 uur) bij de afdeling communicatie van het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden aan te melden.

Uitspraken