Laden...

Over IVO Rechtspraak

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksLandelijke diensten > IVO Rechtspraak > Over IVO Rechtspraak

Waar gaan we voor?

De wereld van de Rechtspraak ziet er totaal anders uit dan enkele decennia geleden. De samenleving heeft in toenemende mate behoefte aan efficiënte informatie-uitwisseling met de Rechtspraak. Transparantie, informatie-uitwisseling, betrouwbaarheid en deskundigheid zijn vanzelfsprekend geworden. Een optimale en vitale ICT-ondersteuning is hierbij onmisbaar. IVO Rechtspraak begrijpt dat als geen ander. Wij weten hoe belangrijk ICT voor de professionals van de Rechtspraak is. En hier gedragen wij ons naar. Met onze kennis, ervaring en inzet zorgen wij ervoor dat ICT werkt en bijdraagt aan een vitale Rechtspraak in Nederland.

Waar staan we voor?

IVO Rechtspraak is de ICT-dienstverlener voor de Rechtspraak, heeft goede kennis van de Rechtspraak en haar werkprocessen en biedt ICT-gebaseerde oplossingen. Het ontzorgen en het vergroten van de effectiviteit doen we door een vitale en optimale ICT-dienstverlening. Het dienstenportfolio van IVO Rechtspraak ontwikkelt zich en voorziet in de actuele behoefte van en (toekomstige) mogelijkheden voor de Rechtspraak, waarbij de kwaliteit en prijs concurrerend zijn.

Onze ambitie

Wij dragen voor een belangrijk deel bij aan de vitaliteit van een onderdeel (ICT) van de Rechtspraak. Daarmee ontzorgen wij de Rechtspraak en vergroten wij de effectiviteit ervan.