Permanente educatie

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksVisitatie > Best practices > Permanente educatie

Op maat gesneden cursussen

BONG, het samenwerkingsverband Bureau Opleidingen Noordelijke Gerechten, verzorgt in samenwerking met SSR cursussen voor medewerkers van de noordelijke gerechten. Medewerkers weten de weg naar de opleidingscoördinatoren van de afdelingen – die goed contact hebben met de opleidingscoördinator van BONG – te vinden om hun behoefte aan cursussen aan te geven en zijn zeer te spreken over het cursusaanbod en de soepele organisatie.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen het BONG (Bureau Opleiding Noordelijke Gerechten)via het e-mailadres bong.rb-nnl@rechtspraak.nl.

 

 

Interne cursussen door onderzoekers en docenten universiteit

De rechtbank Midden-Nederland organiseert per jaar zes tot acht bijeenkomsten met docenten van de Universiteit Utrecht. Tijdens die lezingen worden onderwerpen behandeld die van belang zijn voor meer dan één afdeling in de rechtbank, zoals 'het gezag van de rechter', of 'waardering van ondernemingen'. De cyclus vloeit voort uit een samenwerkingsverband tussen de rechtbank en de universiteit. Ook gastcolleges door rechters, een oefenrechtbank voor studenten (onder voorzitterschap van een rechter) en een tweejaarlijks symposium maken daar deel van uit.

 

 

      

 

Neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum

Sociale media

Stel uw vraag via
Stel uw vraag via

Pas op met het delen van privé-gegevens op sociale media.

Telefoon

Bereikbaar maandag t/m vrijdag tussen 8.00 en 20.00 uur.

Veelgestelde vragen aan het Rechtspraak Servicecentrum