Laden...

Pinnen bij de rechtbank

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksOrganisatie > Rechtbanken > Pinnen bij de rechtbank

Kan ik bij de rechtbank pinnen?

U kunt bij vrijwel alle gerechtsgebouwen met pin betalen. Alleen bij de locaties Schiphol en Zaandam is het nog niet mogelijk om te pinnen.

 

 

Pinnen bij de centrale balie

U kunt bij de centrale balie met pin betalen. Bijvoorbeeld als u een document wilt laten legaliseren of een afschrift van de huwelijkse voorwaarden wilt opvragen.

Pinnen van griffierechten

Wanneer u de griffierechten (kosten voor de behandeling van de zaak door de rechter) via pin wilt betalen, moet u wel de factuur meenemen waarin het betalingskenmerk vermeld staat

 


Neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum

Algemene vraag

Algemene vragen over de rechtspraak, vragen over bewind(voering) en ondersteuning bij het digitaal werken in Mijn Rechtspraak en Mijn CBM (was Mijn Bewind):

  • Maandag t/m donderdag: 8:00 uur tot 20:00 uur
  • Vrijdag: 8:00 uur tot 17:30 uur

Financiële vraag

Vragen over griffierecht, saldo-opgave, uitstel van betaling aanvragen/betalingsregeling, kopie van de nota en leverancierszaken:

088 361 10 01

rsc.financieel@rechtspraak.nl

  • Maandag t/m vrijdag: 8:00 tot 17:30 uur

Vraag over rechtszaak of dossier

Vraag over een lopende procedure: neem contact op met de rechtbank, het gerechtshof of het bijzonder college die de zaak behandelt.

Contact