Laden...

Uittreksel aanvragen CCBR

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksHome > Registers > Uittreksel aanvragen CCBR

Uittreksel aanvragen CCBR

Er zijn twee verschillende uittreksels. Het eerste uittreksel wordt bij gebruik van het uitsprakenregister verstrekt. Het tweede soort is een antwoordbericht van de curatele- en bewindwebservice. Uittreksels zijn niet bedoeld om anderen dan de bezoeker/abonnee te overtuigen van het al dan niet onder curatele of bewind staan van een persoon. Iedereen kan ten slotte in het register kijken. De uittreksels en antwoordberichten zijn daarom niet van digitale echtheidskenmerken voorzien.

Verificatiecode
Het kan ook voorkomen dat een abonnee van de webservice in een rechtszaak moet kunnen aantonen dat hij of zij in het register heeft gekeken. Daarom bevat elk uittreksel en elk antwoordbericht een verificatiecode. In deze verificatiecode staat de zoekvraag en een deel van het antwoordbericht. Deze code kan door de rechtbank tot tenminste 7 jaar na uitgifte gelezen worden. Het officiële antwoordbericht hoeft dus ook niet bewaard te worden - de verificatiecode is voldoende.

Neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum

Algemene vraag

Algemene vragen over de rechtspraak, vragen over bewind(voering) en ondersteuning bij het digitaal werken in Mijn Rechtspraak en Mijn CBM (was Mijn Bewind):

  • Maandag t/m donderdag: 8:00 uur tot 20:00 uur
  • Vrijdag: 8:00 uur tot 17:30 uur

Financiële vraag

Vragen over griffierecht, saldo-opgave, uitstel van betaling aanvragen/betalingsregeling, kopie van de nota en leverancierszaken:

088 361 10 01

rsc.financieel@rechtspraak.nl

  • Maandag t/m vrijdag: 8:00 tot 17:30 uur

Vraag over rechtszaak of dossier

Vraag over een lopende procedure: neem contact op met de rechtbank, het gerechtshof of het bijzonder college die de zaak behandelt.

Contact