Nieuwsoverzicht

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksHome > Nieuwsoverzicht

Vrijspraak en veroordeling in zaak Mitch Henriquez

Den Haag, 19 juni 2019

Het gerechtshof Den Haag heeft een van de agenten die betrokken was bij de aanhouding van Mitch Henriquez vrijgesproken. De rechtbank had deze agent wel veroordeeld. Het hof vindt de door deze agent verrichte handelingen (neerdrukken, slaan en gebruik van pepperspray) op het moment dat deze werden verricht niet buitenproportioneel.

Vrouw veroordeeld voor poging tot zware mishandeling en mishandeling

Leeuwarden, 11 juni 2019

De rechtbank Noord-Nederland, locatie Leeuwarden, heeft een vrouw veroordeeld tot een gevangenisstraf van tien maanden, waarvan vijf maanden voorwaardelijk, voor een poging tot zware mishandeling en een mishandeling. Daarnaast heeft ze zich schuldig gemaakt aan een winkeldiefstal. De verdachte is onder invloed van alcohol naar de woning van het slachtoffer toe gegaan. Ze heeft zich daar schuldig gemaakt aan een poging tot zware mishandeling en een mishandeling door met een pan te slaan en met een mes richting het slachtoffer te steken.

Meest gelezen berichten

 

 

 

Iedere week een overzicht van het rechtspraaknieuws? Abonneer op de nieuwsbrief.