Laden...

Livestreams

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksHome > Livestreams

De Rechtspraak maakt het soms voor geïnteresseerden mogelijk om zittingen via een computer of mobiel apparaat te volgen. Meestal gebeurt dit vanwege de grote publieke belangstelling. Dit gebeurt via een livestream. 

Voor alle Rechtspraak-livestreams geldt: het is niet toegestaan om zonder toestemming eigen opnamen te maken van de stream of de beelden te kopiëren, op te slaan of te bewerken.

Let op: het bekijken van een livestream is wat anders dan het deelnemen aan een online zitting of overleg.

 

 

Strafzaak tegen Kamerlid Van Meijeren

Rechtbank Den Haag - Op dinsdag 28 mei 2024 kunt u vanaf 9:00 uur via een livestream de strafzaak volgen tegen Kamerlid Gideon van Meijeren. Het Openbaar Ministerie vervolgt het Tweede Kamerlid van Forum voor Democratie wegens opruiing. Zie het nieuwsbericht.

Ga naar de livestream 

 
 

Strafzaak Condor

Rechtbank Gelderland - Via deze Rechtspraak-website was er in april 2024 een livestream van de inhoudelijke behandeling van strafzaak Condor, een rechtszaak naar het in stand houden van een systeem waarbij onder meer een zelfdodingsmiddel genaamd ‘middel X’ werd verstrekt. 

De uitspraak volgt op donderdag 4 juli om 10 uur. Deze is ook te zien via een livestream van de Rechtspraak.

Zie deze pagina over deze rechtszaak.

Kort geding Greenpeace tegen de Staat

Ter info: op 25 april 2024 kon u bij rechtbank Den Haag via een livestream meekijken met de inhoudelijke behandeling van het kort geding dat Greenpeace Nederland is gestart tegen de Staat vanwege het stikstofbeleid. Lees meer.  

Op donderdag 6 juni 2024 volgt schriftelijk de uitspraak.