Laden...

Livestreams

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksHome > Livestreams

De Rechtspraak maakt het soms voor geïnteresseerden mogelijk om zittingen via een computer of mobiel apparaat te volgen. Meestal gebeurt dit vanwege de grote publieke belangstelling. Dit gebeurt via een livestream. 

Voor alle Rechtspraak-livestreams geldt: het is niet toegestaan om zonder toestemming eigen opnamen te maken van de stream of de beelden te kopiëren, op te slaan of te bewerken.

Let op: het bekijken van een livestream is wat anders dan het deelnemen aan een online zitting of overleg.

 

 

Inhoudelijke behandeling strafzaak Condor

Rechtbank Gelderland - Inhoudelijke behandeling van strafzaak Condor, naar het in stand houden van een systeem waarbij onder meer een zelfdodingsmiddel genaamd ‘middel X’ werd verstrekt. Zie deze pagina over deze rechtszaak.

  • Datum: 8, 9, 11, 15, 16, 18, 22 en 23 april 2024
  • Aanvang: 9:15 uur
Maandag 15 april start men om 09:15 uur met de persoonlijke omstandigheden. Dit duurt ongeveer een uur. De camera’s staan dan niet aan. Daarna begint de officier met zijn requisitoir. Dan werkt de livestream wel.