Laden...

Overzicht onderhoud en storingen

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksHome > Onderhoud en storingen

Planning onderhoudswerkzaamheden

Onderhoud op vaste tijden

De Rechtspraak voert op vaste tijden onderhoud uit aan de digitale systemen:

  • donderdag tussen 20:00 en 00:00 uur, en
  • zaterdag tussen 05:30 en 15:00 uur.

Tijdens het onderhoud voegt de Rechtspraak verbeteringen en nieuwe mogelijkheden toe aan de digitale systemen. U kunt geen gebruik maken van die diensten tijdens het onderhoud. Op deze pagina leest u voor welke diensten onderhoud gepland is en hoe lang het onderhoud duurt.

Onderhoud door andere partijen

Als een andere partij onderhoud uitvoert aan het digitale systeem, kan dat gevolgen hebben voor de digitale diensten van de Rechtspraak. Het gaat dan bijvoorbeeld om onderhoud aan een van de inlogmiddelen. Deze werkzaamheden kunnen plaatsvinden buiten de vaste onderhoudsmomenten van de Rechtspraak. Als het onderhoud bekend is, kondigt de Rechtspraak deze werkzaamheden ook aan.

 

Abonneer

Wilt u een melding ontvangen wanneer er een storing is of onderhoud wordt uitgevoerd? U kunt zich via RSS abonneren op onderhoud- en storingsmeldingen (onderaan deze pagina).

Wat te doen bij onderhoud en storingen

Procedeert u digitaal en kunt u een termijn niet halen vanwege onderhoud of een storing? Er zijn verschillende uitwijkmogelijkheden.

Lees meer over Wat te doen bij onderhoud en storingen.

Archief onderhoud en storingen

Heeft u een storing ervaren die niet in het actuele overzicht staat? Bekijk de pagina Archief onderhoud en storingen of neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum.

Inloggen Digitale diensten

De digitale diensten van de Rechtspraak zijn beveiligd. U logt in met een veilige methode. Burgers loggen in met DigiD. Advocaten loggen in met hun advocatenpas. Andere professionals en organisaties loggen in met eHerkenning.

Verbeteringen digitale dienstverlening

Als gebruiker heeft u waardevolle kennis voor de verbetering van onze digitale systemen. Uw vragen, opmerkingen en tips kunt u doorgeven aan het Rechtspraak Servicecentrum.

 

 

Neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum

Algemene vraag

Algemene vragen over de rechtspraak, vragen over bewind(voering) en ondersteuning bij het digitaal werken in Mijn Rechtspraak en Mijn CBM (was Mijn Bewind):

Lees meer over contact via WhatsApp

  • Maandag t/m donderdag: 8:00 uur tot 20:00 uur
  • Vrijdag: 8:00 uur tot 17:30 uur

Financiële vraag

Vragen over griffierecht, saldo-opgave, uitstel van betaling aanvragen/betalingsregeling, kopie van de nota en leverancierszaken:

088 361 10 01

rsc.financieel@rechtspraak.nl

  • Maandag t/m vrijdag: 8:00 tot 17:30 uur

Vraag over rechtszaak of dossier

Vraag over een lopende procedure: neem contact op met de rechtbank, het gerechtshof of het bijzonder college die de zaak behandelt.

Contact