Laden...

Contact bij het aanvaarden of verwerpen van een erfenis met rechtbank Oost-Brabant, locatie 's-Hertogenbosch

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksContact > Contact bij erfenis aanvaarden of verwerpen > Contact bij het aanvaarden of verwerpen van een erfenis met rechtbank Oost-Brabant, locatie 's-Hertogenbosch

Rechtbank Oost-Brabant, locatie 's-Hertogenbosch

U stuurt alle documenten voor het aanvaarden, beneficiair aanvaarden of verwerpen van een erfenis naar de rechtbank in de gemeente van de laatste woonplaats van de overledene. Of u geeft de documenten persoonlijk af bij de informatiebalie van de rechtbank

Heeft u vragen over het indienen van uw stukken bij de rechtbank Oost-Brabant, locatie  's-Hertogenbosch? Bel dan met 088 361 18 28 (Centrale Informatiebalie).

Per post

Rechtbank Oost-Brabant, locatie 's-Hertogenbosch
t.a.v. Centrale Informatiebalie
Postbus 90155
5200 MG 's-Hertogenbosch

Persoonlijk

Rechtbank Oost-Brabant, locatie 's-Hertogenbosch
Centrale Informatiebalie
Leeghwaterlaan 8
5223 BA 's-Hertogenbosch

Veilig Mailen

niet van toepassing

Soms toestemming kantonrechter nodig

Zijn er erfgenamen minderjarig, of onder curatele of bewind gesteld, dan heeft u in sommige gevallen toestemming nodig van de kantonrechter. Meer informatie daarover vindt u op de pagina Erfenis aanvaarden of verwerpen.


Neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum

Algemene vraag

Algemene vragen over de rechtspraak, vragen over bewind(voering) en ondersteuning bij het digitaal werken in Mijn Rechtspraak en Mijn CBM (was Mijn Bewind):

  • Maandag t/m donderdag: 8:00 uur tot 20:00 uur
  • Vrijdag: 8:00 uur tot 17:30 uur

Financiële vraag

Vragen over griffierecht, saldo-opgave, uitstel van betaling aanvragen/betalingsregeling, kopie van de nota en leverancierszaken:

088 361 10 01

rsc.financieel@rechtspraak.nl

  • Maandag t/m vrijdag: 8:00 tot 17:30 uur

Vraag over rechtszaak of dossier

Vraag over een lopende procedure: neem contact op met de rechtbank, het gerechtshof of het bijzonder college die de zaak behandelt.

Contact