Laden...

Contact bij het aanvaarden of verwerpen van een erfenis met rechtbank Oost-Brabant, locatie Eindhoven

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksContact > Contact bij erfenis aanvaarden of verwerpen > Contact bij het aanvaarden of verwerpen van een erfenis met rechtbank Oost-Brabant, locatie Eindhoven

Rechtbank Oost-Brabant, locatie Eindhoven

U stuurt alle documenten voor het aanvaarden, beneficiair aanvaarden of verwerpen van een erfenis naar de rechtbank in de gemeente van de laatste woonplaats van de overledene. Of u geeft de documenten persoonlijk af bij de informatiebalie van de rechtbank

Heeft u vragen over het indienen van uw stukken bij de rechtbank Oost-Brabant, locatie Eindhoven? Bel dan met 088 361 18 28 (Centrale Informatiebalie).

Per post

Rechtbank Oost-Brabant, locatie 's-Hertogenbosch
t.a.v. Centrale Informatiebalie
Postbus 90155
5200 MG 's-Hertogenbosch

Persoonlijk

Rechtbank Oost-Brabant, locatie Eindhoven
Stadhuisplein 4
5611 EM Eindhoven

Veilig Mailen

niet van toepassing

Soms toestemming kantonrechter nodig

Zijn er erfgenamen minderjarig, of onder curatele of bewind gesteld, dan heeft u in sommige gevallen toestemming nodig van de kantonrechter. Meer informatie daarover vindt u op de pagina Erfenis aanvaarden of verwerpen.


Neem contact op met het Rechtspraak Servicecentrum

Sociale media

Stel uw vraag via:


InstagramInstagram

Pas op met het delen van privé-gegevens op sociale media.

Telefoon

Bereikbaar maandag t/m donderdag van 8:00 uur tot 20:00 uur en op vrijdag van 8:00 uur tot 17:30 uur.

Op dit moment is het drukker bij ons dan u gewend bent, de wachttijd kan hierdoor oplopen. We doen ons best om u zo spoedig mogelijk te woord te staan.