Laden...

18 april livestream uitspraak Centrale Raad van Beroep meervoudige kamer

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksCentrale Raad van Beroep > Nieuws > 18 april livestream uitspraak Centrale Raad van Beroep meervoudige kamer
Utrecht, 17 april 2024

Stel je voor: je hebt een te hoge uitkering ontvangen omdat de uitkeringsinstantie wijzigingen niet op tijd heeft verwerkt of een fout heeft gemaakt. Je hoort jaren niets van de uitkeringsinstantie, tot er een besluit op je deurmat valt. Daarin staat dat je zo'n € 14.500 euro moet terugbetalen. Met eigen fouten houdt de uitkeringsinstantie geen rekening.

Over deze zaak doet de Centrale Raad van Beroep op donderdag 18 april 2024 om 09.00 uur een belangrijke uitspraak. Hierbij is ook een conclusie (advies) gevraagd aan raadsheer advocaat-generaal De Bock. Zie ook het vorige persbericht van de Centrale Raad van Beroep over deze zaak.
In de uitspraak oordeelt de Centrale Raad van Beroep over de vraag welke omstandigheden gelden als een 'dringende reden' om af te zien van herziening of terugvordering van ten onrechte betaalde uitkeringen. 

Livestream

Vanuit de Centrale Raad van Beroep zal de uitspraak live te volgen zijn.
Het is niet toegestaan om zonder toestemming eigen opnamen te maken van de livestream of de beelden te kopiëren, op te slaan of te bewerken.


Meer informatie

Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met de afdeling Communicatie, via communicatie.crvb@rechtspraak.nl


Uitspraken