CRvB start met maandelijkse Nieuwsbrief Jurisprudentie

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksCentrale Raad van Beroep > Nieuws > CRvB start met maandelijkse Nieuwsbrief Jurisprudentie
Utrecht, 15 maart 2019

Vandaag publiceert de Centrale Raad van Beroep (CRvB) zijn eerste Nieuwsbrief Jurisprudentie voor juristen binnen en buiten de Rechtspraak. De nieuwsbrief is te vinden via de volgende link: www.rechtspraak.nl/CRvB/Nieuwsbrief-jurisprudentie

De Nieuwsbrief Jurisprudentie komt vanaf nu maandelijks uit en bevat een overzicht van de belangrijkste uitspraken die in de afgelopen maand zijn gepubliceerd op rechtspraak.nl. Het is dus geen volledig overzicht van alle uitspraken van de CRvB.

De uitspraken worden per (deel)rechtsgebied aangeboden. De essentie van de uitspraak wordt beknopt weergegeven. De link onder het ECLI-nummer leidt door naar de volledige tekst van de uitspraak.

Dit eerste nummer is een dubbele editie en bevat een selectie van uitspraken die in de maanden januari en februari 2019 zijn gepubliceerd. De eerstvolgende nieuwsbrief verschijnt half april.

Bij het samenstellen van de nieuwsbrief is zo zorgvuldig mogelijk te werk gegaan. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met het Wetenschappelijk Bureau van de CRvB, via wb@rechtspraak.nl.

Uitspraken

Meest gelezen berichten