Laden...

Centrale Raad van Beroep informeert voortaan de pers over komende zittingen

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksCentrale Raad van Beroep > Nieuws > Centrale Raad van Beroep informeert voortaan de pers over komende zittingen
Utrecht, 06 februari 2023

Vanaf deze maand voorziet de Centrale Raad van Beroep (CRvB) wekelijks de pers van een persrol. Deze omvat informatie over alle zittingen van de CRvB in de daaropvolgende week.Met deze informatie kan een journalist de afweging maken of het relevant is om een zitting bij te wonen.

De persrol wordt in de week voorafgaande aan de zittingsweek op de landelijke postbus van het ministerie van Justitie en Veiligheid geplaatst. 

Journalisten die geaccrediteerd zijn voor deze besloten omgeving hebben toegang tot de persrol van de CRvB en ook de persrollen van de andere gerechten. 

Bent u journalist en wilt u ook toegang hebben tot de persrol van de CRvB? Ga dan naar deze pagina voor het aanvraagformulier.


Uitspraken