Laden...

Kom kennismaken tijdens de eerste Studentendag 'De Centrale Raad van Beroep in beeld'!

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksCentrale Raad van Beroep > Nieuws > Kom kennismaken tijdens de eerste Studentendag 'De Centrale Raad van Beroep in beeld'!
Utrecht, 12 september 2019

De Centrale Raad van Beroep (CRvB) organiseert op donderdag 31 oktober 2019 een Studentendag (in-housedag). Het is de eerste keer dat de CRvB zo’n dag organiseert. Voortaan nodigt de CRvB twee keer per jaar studenten uit om kennis te maken, één keer in het najaar en één keer in het voorjaar. Studenten zijn een hele dag te gast om een kijkje achter de schermen te nemen en zo een beeld te krijgen van het brede werkterrein van de Centrale Raad van Beroep en te ervaren hoe het is om te werken bij de hoogste bestuursrechter in het sociale zekerheidsrecht in Nederland.

Hoe ziet een Studentendag eruit?

De Studentendag begint met een welkomstwoord van de president, Takvor Avedissian. Daarna wonen we een zitting bij. Deze zitting wordt vooraf besproken en na afloop ga je met elkaar in gesprek over deze zitting. Tijdens de informele lunch die daarop volgt, maak je kennis met diverse medewerkers van de CRvB.

Na de lunch komen eerst de loopbaanmogelijkheden aan bod. Daarna staat een interactief discussiepanel gepland waarbij jullie samen met een aantal panelleden een actueel onderwerp uit de rechtspraak van de CRvB bespreken. We sluiten de dag af met een borrel voor medewerkers en deelnemers. Een mooie gelegenheid om in een ontspannen setting een indruk te krijgen van de sfeer op de werkvloer en na te praten over de dag.

Meld je aan

Zit jij in het laatste jaar van je bachelor, in de masterfase van je rechtenstudie of ben je recent afgestudeerd en wil je meer weten over bestuursrecht in hoger beroep en de Centrale Raad van Beroep als werkgever? Meld je dan aan voor onze Studentendag ‘De Centrale Raad van Beroep in beeld’!

Om je aan te melden, stuur je uiterlijk vrijdag 27 september een mail aan: studenten.crvb@rechtspraak.nl met vermelding van de volgende gegevens:
• Naam en voornaam
• Telefoonnummer
• Emailadres
• Universiteit
• Fase van je studie: bachelor, master of afgestudeerd
• Master

De CRvB gebruikt de gegevens die je stuurt alleen voor deze Studentendag en bewaart je gegevens niet langer dan nodig is.

Meer informatie

Wil je eerst meer informatie neem dan contact op met Annemarie van den Brink van de afdeling communicatie, via 088-3614238 of met Helen Hofland van het secretariaat, via 088-3620790.

Uitspraken