Laden...

Kom naar de Studentendag van de Centrale Raad van Beroep op 17 november 2022

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksCentrale Raad van Beroep > Nieuws > Kom naar de Studentendag van de Centrale Raad van Beroep op 17 november 2022
Utrecht, 06 oktober 2022

Wil je een kijkje nemen achter de schermen bij de hoogste bestuursrechter in het sociaal zekerheidsrecht en het sociaal domein? En ben jij derdejaars bachelor- of masterstudent Rechtsgeleerdheid? Kom dan naar de Studentendag van de Centrale Raad van Beroep (CRvB) op donderdag 17 november in Utrecht.

Wat kan je verwachten?

We bieden een afwisselend en interactief programma van 9.30 tot 16.30 uur. Je krijgt een inkijkje in de CRvB, hoort over arbeidsmogelijkheden, gaat in gesprek met medewerkers, woont een zitting bij met voor- en nagesprek, gaat in discussie over een actuele uitspraak en luncht en borrelt met de andere studenten en de betrokken medewerkers. 

Interesse?

We hebben plek voor 25 studenten. Aanmelden kan tot 14 november. Stuur je motivatiebrief en CV naar studenten.crvb@rechtspraak.nl. Stuur gerust een mailtje als je eerst nog vragen hebt. Vergeet ook niet ons te volgen op Twitter en LinkedIn

Uitspraken