Laden...

Kom naar de meet-and-greet van de Centrale Raad van Beroep op 23 november 2023

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksCentrale Raad van Beroep > Nieuws > Kom naar de meet-and-greet van de Centrale Raad van Beroep op 23 november 2023
Utrecht, 23 oktober 2023

Wil je een kijkje nemen achter de schermen bij de hoogste bestuursrechter in het socialezekerheidsrecht en het sociaal domein? En ben jij derdejaars bachelor- of masterstudent Rechtsgeleerdheid of (max. 2 jaar) afgestudeerd jurist? Kom dan naar de Studentendag van de Centrale Raad van Beroep (CRvB) op donderdag 23 november in Utrecht.

Wat kun je verwachten?

We bieden een afwisselend en interactief programma van 9.30 tot 16.30 uur. Je krijgt een inkijkje in de CRvB, hoort over arbeidsmogelijkheden, gaat in gesprek met medewerkers, woont een zitting bij met voor- en nagesprek, gaat in discussie over een actuele uitspraak en luncht en borrelt met de andere studenten en de betrokken medewerkers. 

Interesse?

We hebben plek voor 25 studenten. Aanmelden kan tot 8 november 2023. Stuur je motivatiebrief en CV naar studenten.crvb@rechtspraak.nl. En stuur gerust ook een mailtje als je eerst nog vragen hebt.  

Uitspraken