Laden...

Lisa Ansems volgt Hilke Grootelaar op in Klankbordgroep Centrale Raad van Beroep

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksCentrale Raad van Beroep > Nieuws > Lisa Ansems volgt Hilke Grootelaar op in Klankbordgroep Centrale Raad van Beroep
Utrecht, 15 november 2022

Vanaf 15 november geeft Hilke Grootelaar na vier jaar het stokje door aan Lisa Ansems als lid van de Klankbordgroep. De Klankbordgroep adviseert het bestuur van de Centrale Raad van Beroep op thema's zoals innovatie en technologie, social media, verandermanagement, externe oriëntatie, maatschappelijk effectieve rechtspraak etc.

Ansems is in Utrecht gepromoveerd op 'ervaren procedurele rechtvaardigheid vanuit het perspectief van verdachten in strafzaken' en is werkzaam als postdoctoraal onderzoeker bij het Instituut voor Strafrecht en Criminologie aan de Universiteit Leiden.

Het nieuwe lid over haar toekomstige inzet bij de Klankbordgroep: “Het is belangrijk om verder te kijken dan 'het recht in de boeken' en oog te hebben voor de empirische houdbaarheid van juridische aannames, de effecten van het recht, en de manier waarop het recht wordt ervaren."

We danken Hilke Grootelaar voor haar waardevolle input en goede suggesties!


Uitspraken