Laden...

Nieuwsbrief Jurisprudentie nummer 7, selectie uitspraken augustus 2019

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksCentrale Raad van Beroep > Nieuws > Nieuwsbrief Jurisprudentie nummer 7, selectie uitspraken augustus 2019
Utrecht, 13 september 2019

Nieuwsbrief Jurisprudentie nummer 7 is gepubliceerd. Dit nummer bevat een selectie van uitspraken die in augustus 2019 zijn gepubliceerd. De nieuwsbrief is te vinden op de homepage en rechtstreeks via de volgende link: www.rechtspraak.nl/CRvB/Nieuwsbrief-jurisprudentie

De Nieuwsbrief Jurisprudentie van de CRvB komt maandelijks uit en bevat een overzicht van de belangrijkste uitspraken die (op een enkele uitzondering na) in de afgelopen maand zijn gepubliceerd op rechtspraak.nl. Het is dus geen volledig overzicht van alle uitspraken van de CRvB. 

De uitspraken worden per (deel)rechtsgebied aangeboden. De essentie van de uitspraak wordt beknopt weergegeven. De link onder het ECLI-nummer leidt door naar de volledige tekst van de uitspraak.

Bij het samenstellen van de nieuwsbrief is zo zorgvuldig mogelijk te werk gegaan. Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met het Wetenschappelijk Bureau van de CRvB, via wb@rechtspraak.nl.

Uitspraken