Laden...

CBb start Fosfaatproject 2

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksCollege van Beroep voor het bedrijfsleven > Nieuws > CBb start Fosfaatproject 2
Den Haag, 10 augustus 2020

De fosfaatzaken die vanaf 1 juli op zitting zijn gepland vallen binnen het project Fosfaatrechten 2. Dit sluit aan op het eerdere fosfaatrechtenproject, waarvan de laatste zittingen in juni van dit jaar zijn gehouden.
Fosfaatrechten 2 loopt tot 1 juli 2021. Dan zal naar verwachting het overgrote deel van de thans lopende en nog binnenkomende beroepszaken zijn afgedaan.

Zittingsrooster op website CBb

Het zittingsrooster voor fosfaatzaken wordt op de website van het CBb op rechtspraak.nl bekend gemaakt onder vermelding van - uitsluitend - het zaaknummer. Dit rooster draagt een voorlopig karakter, het rooster kan door onvoorziene omstandigheden altijd nog kan wijzigen. Het rooster wordt elke vrijdag geactualiseerd.

Zittingen

Het streven is vier zittingen per week te houden, waarvan het overgrote deel enkelvoudig. Op een enkelvoudige zitting (EK-zitting) worden tot maximaal vijf zaken gepland.

Uitspraken