Laden...

Fusiebesluit Staatsloterij en Lotto blijft in stand

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksCollege van Beroep voor het bedrijfsleven > Nieuws > Fusiebesluit Staatsloterij en Lotto blijft in stand
Den Haag, 10 november 2020

Vandaag deed het College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb) uitspraak in het hoger beroep van Stichting Speel Verantwoord  over de vergunning voor de fusie tussen SENS (Staatsloterij) en SNS (Lotto), samen de Nederlandse Loterij. Net als de rechtbank Rotterdam is het CBb van oordeel dat deze door de Autoriteit Consument & Markt (ACM) verleende vergunning in stand kan blijven. Van de fusie zijn geen significante mededingingsproblemen te verwachten, ook niet wanneer in de toekomst het aanbieden van online kansspelen mogelijk wordt.


Deze uitspraak is definitief, het College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb) is de eindrechter in deze zaak. De volledige uitspraak is via onderstaande link te raadplegen. Bij verschil tussen dit persbericht en de volledige uitspraak is laatstgenoemde beslissend.
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:
Celeste de Wit, afdeling persvoorlichting, tel. 088 362 0454 of 088 362 3910.

Uitspraken