Laden...

Heropening onderzoek NZa-tariefbeschikkingen GGZ

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksCollege van Beroep voor het bedrijfsleven > Nieuws > Heropening onderzoek NZa-tariefbeschikkingen GGZ
Den Haag, 17 februari 2021

Het College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb) heeft op donderdag
11 februari 2021 de zaken behandeld van een aantal instellingen voor geestelijke gezondheidszorg (ggz) en enkele belangenbehartigers in de ggz (samen aangeduid als: zorgaanbieders), die het niet eens zijn met de tarieven die de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) heeft vastgesteld.

Het CBb heropent nu de zaken. De reden hiervoor is dat bij de pleitnota voor de zitting van de NZa een stuk was gevoegd dat nog niet eerder was ingediend. De zorgaanbieders hebben verzocht om een termijn van 4 weken om hierop te kunnen reageren. Het CBb willigt dit verzoek in. De NZa krijgt vervolgens de gelegenheid om binnen vier weken te reageren op de reactie van de zorgaanbieders.

Nadat de reacties van appellanten en verweerster zijn ontvangen, zal het College beslissen over het verdere verloop van de procedure.Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:
Celeste de Wit, afdeling persvoorlichting, tel. 06 22 81 29 76.

Uitspraken