Laden...

Livestream zitting aanvragen Van der Valk coronasteun

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksCollege van Beroep voor het bedrijfsleven > Nieuws > Livestream zitting aanvragen Van der Valk coronasteun
Den Haag, 08 juni 2023

Het College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb) behandelt dinsdag 13 juni 2023 de beroepen van meer dan 60 hotel-restaurants van Van der Valk die zijn gericht tegen 3 besluiten op bezwaar van de minister van Economische Zaken en Klimaat. In die besluiten heeft de minister geoordeeld dat de in deze procedure betrokken hotel-restaurants van Van der Valk niet kwalificeren als MKB-ondernemingen en daarom niet in aanmerking komen voor coronasteun op grond van de TVL. Van der Valk is het niet eens met deze kwalificatie en vindt dat zij in ieder geval op dezelfde wijze dient te worden gecompenseerd als MKB-ondernemingen.

De zitting is via de livestream te volgen op dinsdag 13 juni 2023 vanaf 11.00 uur via deze link.

Het is niet toegestaan om zonder toestemming eigen opnamen te maken van de livestream of de beelden te kopiëren, op te slaan of te bewerken.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:
afdeling persvoorlichting Celeste de Wit: tel. 06 228 129 76

Uitspraken