Laden...

Vervolgzitting NZa-tariefbeschikkingen ggz

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksCollege van Beroep voor het bedrijfsleven > Nieuws > Vervolgzitting NZa-tariefbeschikkingen ggz
Den Haag, 12 oktober 2021


Op donderdag 28 oktober 2021 houdt het College van Beroep voor het bedrijfsleven (CBb) een vervolgzitting in de zaken over de tarieven voor de geestelijke gezondheidszorg. 

Een aantal instellingen voor geestelijke gezondheidszorg (ggz) en enkele belangenbehartigers in de ggz (samen aangeduid als: zorgaanbieders) zijn het niet eens met de door de Nederlandse Zorgautoriteit vastgestelde tarieven. Inmiddels doet ook een aantal zorgverzekeraars als partij mee in deze procedure. De vervolgzitting zal gaan over enkele specifieke onderwerpen waarover het CBb vragen heeft. Daarnaast zullen de zorgverzekeraars de gelegenheid krijgen om het woord te voeren en kunnen de andere partijen daarop reageren. 

De zitting op donderdag 28 oktober is via de livestream te volgen vanaf 9.30 uur via deze link: 


https://streams.nfgd.nl/zitting-college-van-beroep-voor-het-bedrijfsleven-nza-tariefbeschikkingen-ggz

Het is niet toegestaan om zonder toestemming eigen opnamen te maken van de livestream of de beelden te kopiëren, op te slaan of te bewerken.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met:
Celeste de Wit, afdeling persvoorlichting, tel. 06 228 12976 of 088 362 3910.


Uitspraken