Laden...

Zitting bijwonen gerechtshof Amsterdam

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Bezoekinformatie > Zitting bijwonen gerechtshof AmsterdamZitting bijwonen

De zittingen bij gerechtshof Amsterdam vinden plaats in het Paleis van Justitie vanaf 9.00 uur. De meeste zittingen zijn toegankelijk voor publiek.

Bezoekinformatie

Bekijk wat u moet weten voor een bezoek aan gerechtshof Amsterdam. Groepsbezoeken

>Alles uitklappen
 • Het gerechtshof Amsterdam biedt scholieren en studenten de gelegenheid het Paleis van Justitie te bezoeken. Het hof heeft samen met ProDemos een voorlichtingsprogramma ontwikkeld voor diverse groepen dat bestaat uit een rondleiding door het gebouw, eventueel een zitting bijwonen en/of een lesonderdeel van het voorlichtingsprogramma. Er worden maximaal twee groepen per week ontvangen. Groepen moeten onder begeleiding staan van een docent of volwassen begeleider.

  Neemt u voor een groepsontvangst contact op met de coördinator groepsontvangsten van het gerechtshof Amsterdam om het bezoek in te plannen via Groepsontvangst.hof-ams@rechtspraak.nl. Vermeld hierbij:

  • school of (hoogst genoten) opleiding
  • grootte van de groep
  • leeftijd
  • naam, e-mailadres en telefoonnummer contactpersoon

  Rechtspraak in de klas

  Bekijk het lesmateriaal ter voorbereiding op uw bezoek.
  Rechtspraak in de klas

  Lees voor het bezoek ook de huisregels door.

 • Bent u geen docent, maar wilt u wel met een groep van tussen 5 en 20 personen een bezoek brengen aan een openbare zitting van gerechtshof Amsterdam? Neemt u contact op met de coördinator groepsontvangsten van het gerechtshof Amsterdam via Groepsontvangst.hof-ams@rechtspraak.nl.

  Lees voor het bezoek de huisregels door.

 Bereikbaarheid en parkeren

>Alles uitklappen