Laden...

Accreditatie pers inhoudelijke behandeling hoger beroep strafzaak Modave

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Accreditatie pers inhoudelijke behandeling hoger beroep strafzaak Modave
Amsterdam, 21 november 2019

Op woensdag 27 november om 9.45 uur vindt de inhoudelijke behandeling plaats in hoger beroep van de strafzaak Modave. Verdachte in de zaak is de man die op 29 maart 2018 de broer van kroongetuige Nabil B. doodschoot. De zitting van het gerechtshof Amsterdam vindt plaats in De Bunker.

Geen beeld- en geluidsopnamen van zitting

Vanwege veiligheidsoverwegingen mogen op/van de zitting geen beeld- en/of geluidsopnamen worden gemaakt. Journalisten (inclusief tekenaars) die de zaak willen bijwonen moeten vanwege dezelfde reden plaatsnemen op de publieke tribune, dus niet in de zittingszaal.

Aanmelden media

Media die bij de zitting aanwezig willen zijn worden verzocht om zich aan te melden bij de afdeling persvoorlichting van het gerechtshof Amsterdam. Dat kan tot uiterlijk dinsdag 26 november om 15.00 uur d.m.v. een e-mail naar: voorlichting-hof-amsterdam@rechtspraak.nl.

Uitspraken