De Ondernemingskamer behandelt op woensdag 13 juni 2018 de zaak van de Eneco Groep N.V.

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > De Ondernemingskamer behandelt op woensdag 13 juni 2018 de zaak van de Eneco Groep N.V.
Amsterdam, 05 juni 2018

Op woensdag 13 juni 2018 wordt ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaak behandeld:

· 09:30 uur: het verzoek van (de voorzitter van)de centrale ondernemingsraad van Eneco Groep N.V. en haar groepsmaatschappijen (advocaten: mr. R.J.W. Analbers en mr. M.H.B.J. Harbers) tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Eneco Groep N.V. (advocaat: mr. A.R.J. Croiset van Uchelen)en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar en mr. A.W.H. Vink, raadsheren, dr. P.M. Verboom en drs. J.S.T. Tiemstra RA, raden.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn in beginsel openbaar en vinden plaats in één van de zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.

Media

Audiovisuele media worden verzocht zich van te voren aan te melden via een e-mail gericht aan voorlichting-hof-amsterdam@rechtspraak.nl

Uitspraken

Meest gelezen berichten