Laden...

Gerechtshof start met de behandeling hoger beroep strafzaak Pulheim (moord op advocaat Derk Wiersum)

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Gerechtshof start met de behandeling hoger beroep strafzaak Pulheim (moord op advocaat Derk Wiersum)
Amsterdam, 01 februari 2022

Op woensdag 9 februari 2022 om 9.30 uur houdt het gerechtshof Amsterdam in hoger beroep een zitting in de strafzaak tegen de verdachten Giërmo B. en Moreno B. Deze vindt plaats in de rechtszaal in het Justitieel Complex Schiphol. 

Niet inhoudelijk

Tijdens deze zitting wordt de zaak niet inhoudelijk behandeld. Op de agenda staat het verzoek van de verdediging om de behandeling van de zaak door een ander gerechtshof te laten plaatsvinden. 

Aanmelden media

Media die bij de zitting aanwezig willen zijn worden verzocht om zich aan te melden bij de afdeling persvoorlichting van het gerechtshof Amsterdam. Dat kan d.m.v. een e-mail: voorlichting-hof-amsterdam@rechtspraak.nl.

Aanmelden publiek

Publiek kan zich aanmelden.

Pagina met informatie

Meer informatie over de zaak tegen de verdachten Giërmo B. en Moreno B.,  ook wel Pulheim genoemd, is te vinden op de bekende rechtszaken-pagina Pulheim.

Uitspraken