Laden...

Livestream Ondernemingskamer in zaak Stichting Katholieke Universiteit

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Livestream Ondernemingskamer in zaak Stichting Katholieke Universiteit
Amsterdam, 09 juni 2020

De Ondernemingskamer van het gerechtshof Amsterdam zendt de mondelinge behandeling van de zaak Stichting Katholieke Universiteit live uit op 11 juni om 10.00 uur. Vanwege de coronamaatregelen is de zitting niet toegankelijk voor publiek.

Livestream

Geïnteresseerden kunnen de zitting volgen via een livestream, die op donderdag 11 juni vanaf 10.00 uur wordt uitgezonden. Volg de livestream via deze link.

Pers

Een beperkt aantal journalisten kan toegang krijgen tot de zittingszaal. Media die geïnteresseerd zijn worden verzocht om zich aan te melden bij de afdeling persvoorlichting van het gerechtshof Amsterdam. Dat kan d.m.v. een e-mail: voorlichting-hof-amsterdam@rechtspraak.nl.

Waar gaat de zaak over?


Het bestuur van de Stichting Katholieke Universiteit te Nijmegen verzoekt de Ondernemingskamer een onderzoek te gelasten naar het beleid en de gang van zaken van de Stichting en onmiddellijke voorzieningen te treffen. De gevraagde onmiddellijke voorzieningen strekken ertoe te bepalen dat het bestuur, in afwijking van de statuten, bevoegd is om een herstructurering door te voeren en bestuurders te benoemen zonder instemming van de Nederlandse Bisschoppenconferentie’.

Uitspraken