Zitting 20 september Ondernemingskamer Elliott inzake AkzoNobel NV gaat niet door

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Zitting 20 september Ondernemingskamer Elliott inzake AkzoNobel NV gaat niet door
Amsterdam, 17 augustus 2017


Op verzoek van beide partijen, Elliot en AkzoNobel, gaat de geplande zitting van 20 september 2017 niet door. 

----------------------------------------------------------------------------

Op 9 mei 2017 is bij de Ondernemingskamer van het gerechtshof Amsterdam een verzoek van Elliott International L.P. en The Liverpool Limited Partnership (tezamen: Elliott) ingediend om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van AkzoNobel N.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

De verzoeken van Elliott en anderen tot het treffen van onmiddellijke voorzieningen zijn behandeld ter zitting van de Ondernemingskamer op 22 mei 2017. Bij beschikking van 29 mei 2017 heeft de Ondernemingskamer de verzoeken tot treffen van onmiddellijke voorzieningen afgewezen.
De Ondernemingskamer zal het verzoek van Elliott, voor zover het strekt tot het gelasten van een enquête, behandelen op de zitting van woensdag 20 september 2017. De zitting vindt om 10:00 uur plaats in het Paleis van Justitie, IJdok 20 in Amsterdam.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar en mr. M.M.M. Tillema, raadsheren, prof dr. R.A.H. van der Meer RA en prof. dr. mr. S. ten Have, raden.

Media die de zaak willen volgen worden verzocht om zich aan te melden bij de afdeling persvoorlichting van het gerechtshof Amsterdam. Dat kan d.m.v. een e-mail: voorlichting-hof-amsterdam@rechtspraak.nl.

Beschikking 29 mei 2017: ECLI:NL:GHAMS:2017:1965

Uitspraken

Meest gelezen berichten