Ondernemingskamer behandelt 22 mei 2017 verzoek Elliott

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Ondernemingskamer behandelt 22 mei 2017 verzoek Elliott
Amsterdam, 10 mei 2017

Op 9 mei 2017 is bij de Ondernemingskamer van het gerechtshof Amsterdam een verzoek van Elliott International L.P. en The Liverpool Limited Partnership (tezamen: Elliott) ingediend om een onderzoek te bevelen naar het beleid en de gang van zaken van AkzoNobel N.V. en bepaalde onmiddellijke voorzieningen te treffen.

De Ondernemingskamer zal het verzoek van Elliott, voor zover het strekt tot het treffen van onmiddellijke voorzieningen, behandelen op de zitting van maandag 22 mei 2017. De zitting vindt om 10:00 uur plaats in het Paleis van Justitie, IJdok 20 in Amsterdam.

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld: mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. J. den Boer en mr. M.M.M. Tillema, raadsheren, prof dr. R.A.H. van der Meer RA en prof. dr. mr. S. ten Have, raden. (gewijzigd: 18-05-2017)

Media die de zaak willen volgen worden verzocht om zich aan te melden bij de afdeling persvoorlichting van het gerechtshof Amsterdam. Dat kan d.m.v. een e-mail: voorlichting-hof-amsterdam@rechtspraak.nl.

Uitspraken

Meest gelezen berichten