Ondernemingskamer behandelt verzoek Highfields Capital Management LP tot treffen onmiddellijke voorzieningen m.b.t. de BAVA

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Ondernemingskamer behandelt verzoek Highfields Capital Management LP tot treffen onmiddellijke voorzieningen m.b.t. de BAVA
Amsterdam, 07 maart 2016

Op maandag 14 maart 2016 te 10.00 uur wordt ter terechtzitting van de Ondernemingskamer de volgende zaak behandeld:

Het op 4 maart 2016 door mrs. G. te Winkel en N.A. van Loon namens Highfields Capital Management LP c.s. ingediende verzoekschrift voor zover het verzoek ertoe strekt om bij wijze van onmiddellijke voorzieningen:

  • Delta Lloyd N.V. te gelasten het onderwerp Claimemissie van de agenda van de bijzondere aandeelhoudersvergadering(BAVA) van 16 maart 2016 te halen; althans
  • Delta Lloyd N.V. te verbieden de Claimemissie op die aandeelhoudersvergadering in stemming te brengen; althans
  • Delta Lloyd N.V. te gebieden om stemvolmachten van aandeelhouders en intermediairs te accepteren tot aan die aandeelhoudersvergadering. 

De Ondernemingskamer zal - onder voorbehoud van wijzigingen - als volgt zijn samengesteld:  mr. G.C. Makkink, voorzitter, mr. J. den Boer en mr. A.M.L. Broekhuijsen-Molenaar, raadsheren, en H. de Munnik en drs. P.R. Baart, raden. Voornoemde personen zijn te vinden in het register nevenfuncties dat is gepubliceerd op rechtspraak.nl.

Deze terechtzitting van de Ondernemingskamer is openbaar en vindt plaats in één der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan het IJdok 20 te Amsterdam.


 


 

Uitspraken

Meest gelezen berichten