Reconstructie op 15 november 2016 op plek liquidaties Staatsliedenbuurt

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Reconstructie op 15 november 2016 op plek liquidaties Staatsliedenbuurt
Amsterdam, 10 november 2016

Het gerechtshof en de procespartijen gaan op dinsdagavond 15 november 2016 naar de Staatsliedenbuurt voor een reconstructie. De verdachten en de getuigen zijn daar niet bij aanwezig. Het hof opent de zitting die dag om 16 uur in het IJdok en zal dan de beoogde gang van zaken toelichten.

De politie zal die dag tussen 12:00 en 03:00 uur de kruising Van Bossepad – Visseringstraat – Van Rappardstraat in Amsterdam afsluiten voor al het verkeer. De woningen zijn voor bewoners te voet bereikbaar. Zij zijn per brief over de reconstructie geïnformeerd.

De feitelijke organisatie is in handen van de politie. In een cirkel om de plek van de reconstructie worden afzettingen geplaatst. Voor de media wordt een apart vak gereserveerd. Journalisten moeten zich accrediteren bij de afdeling voorlichting van het gerechtshof via e-mail: voorlichting-hof-amsterdam@rechtspraak.nl.

Het aanvangstijdstip van de reconstructie is nog niet bekend. De afdeling voorlichting van het hof zal de geaccrediteerde journalisten hierover nader berichten.

Uitspraken

Meest gelezen berichten