Uitspraak Eneco Groep N.V. op woensdag 18 juli 2018 om 12:00 uur

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Amsterdam > Nieuws > Uitspraak Eneco Groep N.V. op woensdag 18 juli 2018 om 12:00 uur
Amsterdam, 11 juli 2018
De Ondernemingskamer van het gerechtshof Amsterdam gaat op woensdag 18 juli 2018 om 12:00 uur uitspraak doen in de enquêteprocedure met betrekking tot Eneco Groep N.V. (Eneco).

Livestream

De uitspraak vindt in het openbaar plaats in een van de zalen van het Paleis van Justitie van het gerechtshof Amsterdam. Ook zal de uitspraak live worden uitgezonden op rechtspraak.nl. U vindt de stream op de pagina van Eneco bij Bekende rechtszaken.

Achtergrond en verloop van de zaak

De zaak was na de mondelinge behandeling op 13 juni 2018 gedurende twee weken aangehouden voor minnelijk overleg tussen partijen. Op 26 juni 2018 heeft de centrale ondernemingsraad van Eneco verzocht alsnog uitspraak te doen.

Het verzoek van de centrale ondernemingsraad strekt onder meer tot het bevelen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van Eneco en tot tijdelijke schorsing en vervanging van enkele commissarissen.

Media

Media die de zaak willen volgen worden verzocht om zich aan te melden bij de afdeling persvoorlichting van het gerechtshof Amsterdam. Dat kan d.m.v. een e-mail: voorlichting-hof-amsterdam@rechtspraak.nl.

Uitspraken

Meest gelezen berichten