Laden...

Extra coronamaatregel bij afdeling strafrecht in Arnhem

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Arnhem-Leeuwarden > Nieuws > Extra coronamaatregel bij afdeling strafrecht in Arnhem
Arnhem, 09 december 2020

De afdeling strafrecht in Arnhem van het gerechtshof Arnhem–Leeuwarden kampt met een toename van coronabesmettingen onder collega’s.

Extra maatregel

Daarom treft het hof tijdelijk een extra maatregel: in de week van maandag 14 december a.s. gaan alleen de strikt noodzakelijke strafzittingen van het hof in Arnhem en in Zwolle door. Hierdoor wordt de aanwezigheid van de medewerkers op de afdeling strafrecht in Arnhem beperkt. Een aantal zittingen en verhoren wordt dus geschrapt en voor het nieuwe jaar opnieuw ingepland. Doel van deze maatregel is te voorkomen dat het aantal besmettingen verder oploopt.

Hoe verder

Het crisismanagementteam van het gerechtshof Arnhem–Leeuwarden houdt de ontwikkelingen nauw in de gaten en bekijkt medio volgende week of aanvullende maatregelen nodig zijn. Vooralsnog gaan alle geplande zittingen en verhoren in de week voor Kerst en tussen Kerst en oudjaarsdag door. Die weken staan er door de vakantieperiode minder zittingen gepland.

Uitspraken