Laden...

Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksOrganisatie > Gerechtshoven > Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden

Contact

Openingstijden

Het paleis in Arnhem, het paleis en het gerechtsgebouw in Leeuwarden en het gerechtsgebouw in Zwolle zijn geopend voor bezoekers op maandag - vrijdag van 8:30 - 17:00 uur.

Telefoonnummer

088 361 81 81

Bezoekadres Arnhem

Paleis van Justitie
Walburgstraat 2-4
6811 CD Arnhem

Bezoekadres Leeuwarden

Paleis van Justitie (zittingen)
Wilhelminaplein 1
8911 BS Leeuwarden

Gerechtsgebouw (kantoren)
Zaailand 102
8911 BN Leeuwarden

Bezoekadres Zwolle

Gerechtsgebouw (zittingen)
Schuurmanstraat 2
8011 KP Zwolle

Ressort

Werk- en rechtsgebied gerechtshof Arnhem - Leeuwarden 

Welkom bij gerechtshof Arnhem-Leeuwarden.

 

Nieuws gerechtshof Arnhem-Leeuwarden  Nieuws gerechtshof Arnhem-Leeuwarden

 

 

Inhoudelijke behandeling hoger beroep Mallorca-zaakInhoudelijke behandeling hoger beroep Mallorca-zaakhttps://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Gerechtshoven/Gerechtshof-Arnhem-Leeuwarden/Nieuws/Paginas/Inhoudelijke-behandeling-hoger-beroep-Mallorca-zaak.aspxLeeuwarden19-11-2023 23:00:00<p>Van maandag 4 tot en met donderdag 21 december 2023 is de inhoudelijke behandeling van het hoger beroep in de Mallorca-zaak. De zitting vindt plaats in het paleis van justitie, Wilhelminaplein 1 in Leeuwarden en begint alle dagen om 09.30 uur. <br></p>
Hoger beroep in zaak over pakketbezorger die in Wijchen een man doodreed moet over Hoger beroep in zaak over pakketbezorger die in Wijchen een man doodreed moet over https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Gerechtshoven/Gerechtshof-Arnhem-Leeuwarden/Nieuws/Paginas/Hoger-beroep-in-zaak-over-pakketbezorger-die-in-Wijchen-een-man-doodreed-moet-over-.aspxArnhem 25-9-2023 22:00:00<p><span></span><span>De Hoge Raad in Den Haag heeft op 26 september 2023 de uitspraak van het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden vernietigd. Door een fout van het hof moet het proces over. De pleitnota in de strafzaak van de pakketbezorger, die een man heeft doodgereden, is zoekgeraakt na afloop van het proces in hoger beroep.</span><br></p>
Voorarrest verdachte S.B. in Mallorca-zaak duurt voort Voorarrest verdachte S.B. in Mallorca-zaak duurt voort https://www.rechtspraak.nl/Organisatie-en-contact/Organisatie/Gerechtshoven/Gerechtshof-Arnhem-Leeuwarden/Nieuws/Paginas/Voorarrest-verdachte-S-B-Mallorca-zaak-duurt-voort-.aspxLeeuwarden25-9-2023 22:00:00<p>Het hof heeft beslist dat het voorarrest van verdachte S.B wordt verlengd. Een door de advocaat van S.B. ingediend schorsingsverzoek is afgewezen.<br></p>

Vraag en antwoord

Mag ik mensen meenemen als ik ter zitting moet verschijnen?

Dat is afhankelijk van het soort zaak. Een groot deel van de zaken is openbaar. Bekijk welke zaken openbaar zijn en welke niet.

Hoe dien ik een klacht in over het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden?

Als u vindt dat u niet correct behandeld bent door een medewerker of rechter van het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden kunt u een klacht indienen. Dit kan tot 1 jaar na het voorval.

Bij welke hoflocatie moet het hoger beroep worden ingediend?

In het zaaksverdelingsreglement is aangegeven op welke zittingsplaats van het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden de rechtzoekende terecht kan.