Laden...

Inhoudelijke behandeling hoger beroep 'A7-blokkade'

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Arnhem-Leeuwarden > Nieuws > Inhoudelijke behandeling hoger beroep 'A7-blokkade'
Leeuwarden, 10 september 2019

Op 24, 25, 26 en 27 september 2019 behandelt het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden, locatie Leeuwarden, het hoger beroep in de strafzaak rond de A7-blokkade. De zitting wordt gehouden in zaal B van het Paleis van Justitie aan het Wilhelminaplein 1 in Leeuwarden en begint steeds om 09.00 uur.

Globale planning

Dinsdag 24 september: verhoren verdachten;
Woensdag 25 september: verhoren verdachten en spreekrecht en vorderingen benadeelde partijen;
Donderdag 26 september: requisitoir, pleidooi en laatste woord verdachten;
Vrijdag 27 september: gereserveerd voor mogelijke uitloop van de zitting.

Aanmelden pers

Vanwege de te verwachten mediabelangstelling verzoeken wij alle vertegenwoordigers van de pers (dus ook schrijvende pers, fotografen en tekenaars) zich vooraf aan te melden. In zaal B is plaats voor 1 camera. Bij meerdere verzoeken voor het maken van opnamen zal een poolregeling worden ingesteld. Het aantal plaatsen voor de pers in zaal B is beperkt. De zitting kan ook worden gevolgd in zaal C via een videoverbinding.
Aanmelden graag zo spoedig mogelijk - onder vermelding van uw naam, telefoonnummer, welk medium u vertegenwoordigt, de zaal en de betreffende zittingsdagen - per e-mail uiterlijk donderdag 19 september a.s. om 12.00 uur bij het team communicatie: communicatie.hof-ARLE@rechtspraak.nl.

Publiek

Het is in principe mogelijk om de zitting als publiek bij te wonen. Er zijn extra zittingszalen waar het verloop van de zitting via een beeldscherm kan worden gevolgd. Het aantal plaatsen in deze zalen is echter beperkt. Vooraf aanmelden is niet nodig, maar als de zalen vol zijn wordt de toegang geweigerd. Bij uw bezoek aan het Paleis van Justitie worden uw kleding en tas gecontroleerd op ongewenste voorwerpen. De detectie is verplicht voor iedere bezoeker. Deze controle kost tijd, dus zorg dat u ruim op tijd aanwezig bent. Ook is een geldig legitimatiebewijs verplicht.

Uitspraken