Laden...

Inhoudelijke behandeling zaak Michael P.

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Arnhem-Leeuwarden > Nieuws > Inhoudelijke behandeling zaak Michael P.
Arnhem, 14 mei 2019

Op dinsdag 28 en woensdag 29 mei 2019 vindt de inhoudelijke behandeling plaats in het hoger beroep in de zaak Michael P. die verdacht wordt van het verkrachten, het van haar vrijheid beroven en doden van Anne Faber en het mishandelen van medewerkers van het Pieter Baan Centrum. Deze zitting is bij het gerechtshof Arnhem-Leeuwarden, locatie Arnhem, Walburgstraat 2-4 te Arnhem en begint beide dagen om 09.30 uur.

Aanmelden pers

Vanwege de te verwachten mediabelangstelling verzoeken wij alle vertegenwoordigers van de pers om zich aan te melden. Dus ook de schrijvende pers en rechtbanktekenaars. Dit vanwege het organiseren van een extra aantal zitplaatsen voor de pers. Aanmelden liefst zo spoedig mogelijk - onder vermelding van uw naam, telefoonnummer en welk medium u vertegenwoordigt - per e-mail uiterlijk tot 24 mei 2019 bij team communicatie: communicatie.hof-ARLE@rechtspraak.nl.

Opnames

Voor het maken van audiovisuele opnames geldt een poolregeling (RTL Boulevard). Dat betekent dat één landelijk medium en één regionaal medium (RTV Utrecht) toestemming krijgt om in de zittingszaal opnames te maken. Voor het gebruik van de poolregeling maken de overige media afspraken met RTL Boulevard.

Publiek

Het is in principe mogelijk om de zitting als publiek bij te wonen. Het aantal plaatsen in de zittingszaal is echter beperkt. Er is een videozaal beschikbaar. Vooraf aanmelden is niet nodig. Als de zalen vol zijn, is geen toegang meer mogelijk tot die ruimtes.

Detectie

Bij uw bezoek aan het Paleis van Justitie worden uw kleding en tas gecontroleerd op ongewenste voorwerpen. Detectie is verplicht voor iedere bezoeker. Zorg u daarom dat u ruim op tijd aanwezig bent. Ook is een geldig legitimatiebewijs verplicht.

Uitspraken