Laden...

Welkom bij gerechtshof Zwolle

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshoven > Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden > Welkom bij gerechtshof Zwolle

Welkom bij gerechtshof Arnhem-Leeuwarden, locatie Zwolle

  • U meldt zich na binnenkomst meteen rechts bij de receptie. Op verzoek dient u een legitimatiebewijs te kunnen tonen.
  • Aan de overkant van de receptie, meteen links na binnenkomst, is de veiligheidscontrole. Voor de veiligheid van iedereen in het gebouw wordt hier uw tas en kleding gecontroleerd. Dit gebeurt aan de hand van deze huisregels.
    Net zoals dat op luchthavens gebeurt, is er een scanapparaat voor bagage en een personen-detectiepoortje. Op aanwijzing van een beveiligingsmedewerker moet u uw tas en andere losse spullen in een bakje doen. Ook alle voorwerpen die metalen onderdelen hebben, moeten in een bakje (zoals laptops, mobiele telefoons en sleutels). Deze bakjes gaan daarna op een lopende band door de scanner. Uzelf moet door een detectiepoortje. Na het poortje kunt u uw spullen weer van de band halen.
  • Na de controle gaat u aan de rechterkant door een draaideur. Links vindt u de informatiebalie. Hier kunt u terecht voor informatie, het afgeven van stukken, en voor enkele administratieve zaken, zoals legaliseren en hoger beroep.
  • Aan de overkant van de informatiebalie is er een 'coffeecorner'. Hier is koffie en thee te koop. Op een aantal andere plekken in het gebouw zijn deze gratis te krijgen.
  • In de hal bevinden ook zittingszalen en zittingsruimten. Nadat u bij de bodebalie bent doorverwezen, neemt u plaats in de wachtruimte bij de juiste zaal. Een bode geeft aan wanneer de zaak start en wijst u de weg in de zittingszaal.
  • Rechts naast de 'coffeecorner' begint de trap, die leidt naar de eerste verdieping, waar ook zittingszalen zijn. Er is ook een lift, die zich aan de overkant van de hal bevindt.