Laden...

Informatie voor media rondom regiezittingen in de zaak Wilders

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Den Haag > Nieuws > Informatie voor media rondom regiezittingen in de zaak Wilders
Den Haag, 22 november 2018

De regiezittingen in de zaak Wilders bij het gerechtshof Den Haag zijn op 30 november, 3 december en 7 december 2018 en 10 januari 2019. De zittingen vinden telkens plaats in het Justitieel Complex Schiphol (Duizendbladweg 100 te Badhoevedorp). De zittingen starten steeds om 9.30 uur.

Media

Aan journalisten die de zaak willen volgen, wordt verzocht zich aan te melden via een mail naar m.h.verweij@rechtspraak.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer, e-mail adres, de zittingsdagen die men aanwezig wil zijn en het medium waarvoor men werkzaam is.

De NOS verzorgt de pool voor televisie en radio. Zendgemachtigden die beeld en geluid willen overnemen, kunnen contact opnemen met de persvoorlichter van het gerechtshof Den Haag.

Bij het Justitieel Complex Schiphol dient men een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen. Men dient een half uur voor aanvang van de zitting aanwezig te zijn.

Vragen

Voor vragen kunt u contact opnemen met de persvoorlichter: drs. M.H. (Maartje) Verweij: 088-362 23 41 / 06-226 072 43 / m.h.verweij@rechtspraak.nl

Uitspraken