Informatie voor media rondom regiezittingen zaak Wilders

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Den Haag > Nieuws > Informatie voor media rondom regiezittingen zaak Wilders
Den Haag, 18 oktober 2017

Op 24 en 26 oktober 2017 vinden de regiezittingen in de zaak Wilders plaats bij het gerechtshof Den Haag. Op 9 november 2017 geeft het Haagse hof de beslissingen op de gedane verzoeken. De zittingen vinden telkens plaats in het Justitieel Complex Schiphol (Duizendbladweg 100 te Badhoevedorp). De zittingen starten telkens om 10.00 uur.

Media

Aan journalisten die de zaak willen volgen, wordt verzocht zich aan te melden via een mail naar m.h.verweij@rechtspraak.nl onder vermelding van naam, telefoonnummer, e-mail adres, de zittingsdagen die men aanwezig wil zijn en het medium waarvoor men werkzaam is.

De NOS verzorgt de pool voor televisie en radio. Zendgemachtigden die beeld en geluid willen overnemen kunnen contact opnemen met één van onderstaande persvoorlichters (zie hieronder).

Bij het Justitieel Complex Schiphol dient men een geldig legitimatiebewijs te kunnen tonen. Men dient een half uur voor aanvang van de zitting aanwezig te zijn.

Vragen

Voor vragen kunt u contact opnemen met de persvoorlichters:
Ron van Leeuwen: 06-481 359 68 (r.w.van.leeuwen@rechtspraak.nl)
Maartje Verweij: 06-226 072 43 (m.h.verweij@rechtspraak.nl)

Uitspraken

Meest gelezen berichten