Inhoudelijke behandeling in zaak Wilders start 17 mei 2018

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Den Haag > Nieuws > Inhoudelijke behandeling in zaak Wilders start 17 mei 2018
Den Haag, 09 mei 2018

Het gerechtshof Den Haag start op donderdag 17 mei aanstaande met de inhoudelijke behandeling van de strafzaak tegen de heer Wilders. De behandeling van de hoger beroepzaak vindt in het Justitieel Complex Schiphol (JCS) te Badhoevedorp plaats.

De andere zittingsdagen zijn 18, 23, 25, 28, 30, 31 mei, 6, 13, 22 juni en 6 juli 2018. De zaken starten (tenzij anders bepaald) elke zittingsdag om 9.30 uur.

Media die de zaak willen volgen in de zittingszaal worden verzocht zich te accrediteren via een e-mail naar info.gerechtshofdenhaag@rechtspraak.nl onder vermelding van de naam van het medium, e-mail adres, telefoonnummer en de naam van de journalist.

De NOS verzorgt de pool voor televisie en radio. Zendgemachtigden die beeld en geluid willen overnemen, kunnen contact opnemen met NOS.

Voor publiek is het mogelijk de zaak te volgen, zij hoeven zich niet aan te melden. Er is echter maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Op een pagina op Rechtspraak.nl bij ‘Bekende rechtszaken’ vindt u informatie over de zaak.

Uitspraken

Meest gelezen berichten