Laden...

Livestream kort geding over uitvoer van F-35-onderdelen naar Israël

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Den Haag > Nieuws > Livestream kort geding over uitvoer van F-35-onderdelen naar Israël
Den Haag, 18 januari 2024

Het gerechtshof Den Haag behandelt op maandag 22 januari 2024 het kort geding dat Oxfam Novib, Stichting Vredesbeweging Pax en Stichting The Rights Forum aangespannen hebben tegen de Staat der Nederlanden. De zitting start om 9:30 uur.

Oxfam Novib, Stichting Vredesbeweging Pax en Stichting The Rights Forum vorderen in het kort geding dat de Staat de uitvoer van F-35-onderdelen naar Israël niet meer toestaat. Dit in verband met het optreden van Israël in de Gazastrook.

Livestream

Belangstellenden kunnen de zitting op 22 januari a.s. via een livestream volgen door bijgaande link aan te klikken:

Toestemming

Het is niet toegestaan om zonder toestemming eigen opnamen te maken van de livestream of de beelden te kopiëren, op te slaan of te bewerken. Een verzoek tot toestemming kan schriftelijk gedaan worden bij de afdeling communicatie van het Haagse gerechtshof: info.gerechtshofdenhaag@rechtspraak.nl

Uitspraken