Laden...

Livestream uitspraak over uitvoer van F-35 onderdelen naar Israël

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Den Haag > Nieuws > Livestream uitspraak over uitvoer van F-35 onderdelen naar Israël
Den Haag, 05 februari 2024

Het gerechtshof Den Haag doet op maandag 12 februari 2024 uitspraak in het kort geding dat Oxfam Novib, Stichting Vredesbeweging Pax en Stichting The Rights Forum aangespannen hebben tegen de Staat der Nederlanden. De uitspraak start om 10.00 uur.

Oxfam Novib, Stichting Vredesbeweging Pax en Stichting The Rights Forum vorderen in kort geding dat de Staat de uitvoer van F-35 onderdelen naar Israël niet meer toestaat. Dit in verband met het optreden van Israël in de Gazastrook.

Livestream

Belangstellenden kunnen de mondelinge uitspraak op 12 februari a.s. via een livestream volgen door bijgaande link aan te klikken:


Toestemming

Het is niet toegestaan om zonder toestemming eigen opnamen te maken van de livestream of de beelden te kopiëren, op te slaan of te bewerken. Een verzoek tot toestemming kan schriftelijk gedaan worden bij de afdeling communicatie van het Haagse gerechtshof: info.gerechtshofdenhaag@rechtspraak.nl

Uitspraken