Laden...

Livestream zitting civiele zaak over coronavaccins

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Den Haag > Nieuws > Livestream zitting civiele zaak over coronavaccins
Den Haag, 08 maart 2022

Het gerechtshof Den Haag behandelt op donderdag 10 maart aanstaande vanaf 9.30 uur het hoger beroep in een civiele zaak die de Stichting Viruswaarheid aangespannen heeft tegen de Nederlandse Staat. Deze zaak gaat over vaccins tegen corona. Belangstellenden kunnen de zaak via een livestream volgen.

Viruswaarheid vordert een bevel aan de Staat (in het bijzonder het College ter beoordeling van Geneesmiddelen en de Gezondheidsraad) om de toediening van coronavaccins op te schorten en de positieve adviezen over deze vaccins in te trekken. Behalve tegen de Staat zijn de vorderingen ook gericht tegen individuele leden van de Gezondheidsraad.

Belangstellenden kunnen de zitting via een livestream volgen door bijgaande link aan te klikken: https://streams.nfgd.nl/hoger-beroep-civiele-zaak-over-coronavaccins

Toestemming

Het is niet toegestaan om zonder toestemming eigen opnamen te maken van de livestream of de beelden te kopiëren, op te slaan of te bewerken. Een verzoek tot toestemming kan schriftelijk gedaan worden bij de afdeling communicatie van het Haagse gerechtshof: info.gerechtshofdenhaag@rechtspraak.nl 

Uitspraken