Laden...

Meet the Judge: Ondernemers Midden- en Kleinbedrijf

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksGerechtshof Den Haag > Nieuws > Meet the Judge: Ondernemers Midden- en Kleinbedrijf
Den Haag, 03 september 2018

Welke type zaken behandelt een rechter? Hoe komt de rechter tot een oordeel? Hoe word je eigenlijk rechter? Veel burgers zullen zich dit wel eens afvragen. Voor ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf komen daar ongetwijfeld nog wel eens vragen bij. Kun je altijd in hoger beroep? Wanneer start je een kort geding en wanneer een bodemprocedure? Wanneer heb je verplicht een advocaat nodig?

Het gerechtshof Den Haag organiseert op woensdag 26 september 2018 om 17.30 uur in het Paleis van Justitie: 'Meet the Judge'

Meet the Judge

Deze bijeenkomst wordt gehouden in het kader van de Week van de Rechtspraak. Het doel is om de aanwezigen een beeld te geven van de Rechtspraak en het werk van de rechter. Daarbij kunnen we inzoomen op het werkterrein van de ondernemer. Om misverstanden te voorkomen; we geven geen juridisch advies en gaan niet op specifieke zaken in. Bij Meet the Judge gaat u met maximaal zes ondernemers met één of twee rechters om de tafel zitten om te spreken over onderwerpen uit de Rechtspraak. Na twintig minuten wordt er van tafel gewisseld.

Programma

17.30: Welkomstwoord president mr. Marieke Koek
17.40: Presentatie over ‘Comparitie na aanbrengen’
18.00: Ronde 1
18.20: Ronde 2
18.40: Ronde 3
19.00: Afsluiting

Gezien het tijdstip staan er broodjes klaar.

Aanmelden

Kan tot en met 20 september 2018 door een mail te sturen naar: bureau@mkb.nl (o.v.v. Meet the Judge).
Vermeld alstublieft uw naam, bedrijf en mailadres. Een bevestiging en nadere informatie ontvangt u dan van ons via de mail.

Gerechtshof Den Haag

Het gerechtshof Den Haag behandelt zaken op het gebied van civiel recht, straf- en belastingrecht in hoger beroep. Meer informatie over het gerechtshof vindt u op deze site: www.rechtspraak.nl. Of volg ons via twitter @HofDenHaag

Uitspraken