Laden...

17 t/m 19 nov: Rechtspraaksystemen niet bereikbaar vanwege groot onderhoud

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRaad voor de rechtspraak > Nieuws > 17 t/m 19 nov: Rechtspraaksystemen niet bereikbaar vanwege groot onderhoud
Den Haag, 07 november 2017

Van vrijdagavond 17 november tot en met zondag 19 november zijn vrijwel alle computersystemen van de Rechtspraak niet bereikbaar vanwege groot onderhoud. Dit betekent dat niet digitaal kan worden geprocedeerd en onder meer het uitsprakenregister en het curatele- en bewindregister niet beschikbaar zijn. Ook het overgrote deel van de faxnummers van de Rechtspraak is niet bereikbaar.

De werkzaamheden starten op vrijdagavond om 18.30 uur en duren tot zondagavond 23.55 uur. Voor gedetailleerde informatie over welke systemen en diensten niet beschikbaar zijn, zie: onderhoud en storingen.

Uitwijkmogelijkheden

Is het voor u noodzakelijk om in deze periode stukken in te dienen? Kijk voor uitwijkmogelijkheden op de pagina Wat te doen bij onderhoud en storingen.

Als u hier nog aanvullende vragen over heeft, dan kunt u via Twitter of Facebook contact met ons opnemen. Indien nodig verstuurt de Rechtspraak via Twitter informatie over de stand van zaken.

Op werkdagen tussen 08:00 en 20:00 uur kunt u ook bellen met het Rechtspraak Servicecentrum: 088 361 61 61.

Uitspraken