Laden...

E-zine: Terugblik op Dag van de Rechtspraak

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRaad voor de rechtspraak > Nieuws > E-zine: Terugblik op Dag van de Rechtspraak
Den Haag, 10 oktober 2017

De Dag van de Rechtspraak stond dit jaar in het teken van De rechter van de toekomst - de toekomst van de rechter. Circa 700 mensen, onder wie veel rechters, kwamen op 27 september bijeen in het Utrechtse TivoliVredenburg om over dit thema te praten.

Hoogtepunt van de dag was de Rechtspraaklezing van Lord Thomas, de hoogste rechter van Engeland en Wales. De dag werd afgesloten door voorzitter Frits Bakker van de Raad voor de rechtspraak. Tussen deze 2 programmaonderdelen in waren er verschillende workshops waarin diverse aspecten van de toekomstige rechtspraak aan de orde kwamen, zoals robotisering, digitalisering en innovatieve werkwijzen en procedures.

E-zine

Naar aanleiding van de dag is een e-zine gemaakt. In vogelvlucht is terug te zien en te lezen wat er voorbijkwam. Vanuit het e-zine kan worden doorgeklikt naar nieuwsberichten, de Rechtspraaklezing en video's.

Lees meer over de dag van de rechtspraak

Uitspraken