Laden...

Homepage rechtspraak.nl vernieuwd

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRaad voor de rechtspraak > Nieuws > Homepage rechtspraak.nl vernieuwd
Den Haag, 30 maart 2017
De homepage van rechtspraak.nl is vernieuwd. Met behulp van gebruikerstests is het uiterlijk van de site verbeterd zodat informatie sneller vindbaar is. Zo kunnen rechtzoekenden nu snel naar drukbezochte onderdelen van de site, bijvoorbeeld daar waar informatie over gezag, bewind of schuldsanering staat. Ook is informatie rondom de modernisering van rechtspraak snel te vinden.

Bezoeker centraal

Het nieuwe uiterlijk is een voorbeeld van de doorontwikkeling van de website. Hiervoor wordt voortdurend gekeken hoe bezoekers de site ervaren en waar verbeteringen mogelijk zijn.

Rechtspraak.nl wordt door uiteenlopende groepen gebruikers geraadpleegd: professionals zoals advocaten en andere juridische beroepsgroepen, maar ook rechtzoekenden, wetenschappers, studenten en journalisten. Nu krijgt iedereen dezelfde site te zien, terwijl hun behoeften (kunnen) verschillen. In de toekomst wil de Rechtspraak daarom meer en meer naar een website toe die zich aanpast aan de gebruiker, zodat die sneller vindt wat hij zoekt.

Vragen

Het Rechtspraak Servicecentrum (RSC) is bereikbaar om eventuele vragen over de nieuwe homepage te beantwoorden.

Uitspraken