Huwelijksgoederenregister nu ook geschikt voor mobiele apparaten

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRaad voor de rechtspraak > Nieuws > Huwelijksgoederenregister nu ook geschikt voor mobiele apparaten
Den Haag, 01 december 2017

Update (01 december 2017, 19:00 uur):
Met de overzetting van het huwelijksgoederenregister naar een nieuwe, mobielvriendelijke versie is helaas iets misgegaan. De oude versie is tijdelijk teruggezet. We werken aan een oplossing om de nieuwe versie zo snel mogelijk weer online te kunnen zetten.

Het huwelijksgoederenregister (waarin bijvoorbeeld huwelijkse voorwaarden of wijziging daarvan, verzoeken tot echtscheiding of ontbinding geregistreerd partnerschap staan), is nu ook geschikt voor mobiele apparaten. Hierdoor is het een stuk makkelijker geworden om in het register te zoeken via bijvoorbeeld smartphone of tablet.

Het register is door iedereen te raadplegen door via het bovenstaande menu ‘Registers’ naar ‘Huwelijksgoederenregister’ te gaan. Het is ook mogelijk om het register direct te benaderen via hgr.rechtspraak.nl. Het gebruik van het register is gratis.

Uitspraken