Laden...

In beroep over een rijksbelastingzaak? Dat kan vanaf 4 september digitaal

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRaad voor de rechtspraak > Nieuws > In beroep over een rijksbelastingzaak? Dat kan vanaf 4 september digitaal
Den Haag, 24 augustus 2023

Vanaf 4 september 2023 kunnen burgers, organisaties en juridische professionals (zoals advocaten en belastingadviseurs) op een eenvoudige manier digitaal procederen in een rijksbelastingzaak bij de rechtbank. Digitaal procederen is snel, laagdrempelig, overzichtelijk en het bespaart papier. 

Werken in het webportaal ‘Mijn Rechtspraak’

Via het webportaal ‘Mijn Rechtspraak’ hebben burgers, organisaties en juridische professionals toegang tot digitale dossiers in de aanhangige zaken waarin zij partij zijn. Digitaal procederen biedt een snelle en meer eenvoudige toegang tot de Rechtspraak en altijd een actueel overzicht van ingediende zaken en bijbehorende berichten. 

Alle rijksbelastingzaken digitaal

Vanaf 30 januari 2023 was het al mogelijk om digitaal rijksbelastingzaken in te dienen bij alle gerechtshoven. Daar komen nu ook de rechtbanken bij zodat zowel in beroep als in hoger beroep digitaal procederen mogelijk is. 

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in hoe het digitaal procederen voor rijksbelastingen werkt binnen de Rechtspraak, dan kunt u via digitaal procederen in beroep meer informatie vinden.

Via inloggen digitale diensten Rechtspraak leest u meer informatie over de mogelijkheden om digitale toegang tot deze zaakstroom te organiseren.


Uitspraken