Nieuwe zoekmogelijkheden in uitsprakendatabase

Dit is een afdruk van een pagina op Rechtspraak.nl. Kijk voor de meest actuele informatie op Rechtspraak.nl (http://www.rechtspraak.nl). Deze pagina is geprint op 01-01-1970.

Skip Navigation LinksRaad voor de rechtspraak > Nieuws > Nieuwe zoekmogelijkheden in uitsprakendatabase
Den Haag, 07 oktober 2015

Op verzoek van gebruikers is er een aantal wijzigingen doorgevoerd bij het zoeken in de uitsprakendatabaseop rechtspraak.nl.

Compacte weergave

Zo is het nu mogelijk om in de zoekresultaten te kiezen voor een ‘compacte weergave’ waardoor de getoonde uitspraken snel gelezen kunnen worden. In deze vereenvoudigde weergave worden alleen de basisgegevens en inhoudsindicatie van de gevonden uitspraken getoond. Hierdoor kunnen meer resultaten worden getoond dan voorheen het geval was. De normale, uitgebreide weergave blijft uiteraard beschikbaar.

RSS-feeds

Naast deze toevoeging is het voor de gebruikers van RSS-feeds nu mogelijk om een feed te maken op basis van een zoekterm. Ook worden recent gebruikte zoekopdrachten nu onthouden; wanneer meerdere keren achter elkaar bepaalde zoektermen worden gebruikt kunnen deze worden gekozen uit een lijst met de meest recente zoekopdrachten van een gebruiker.

Meest gelezen berichten